Idén június 28-án az Országházban rendezik meg a 2018. évi Pálinka Országkóstoló díjátadó gáláját. A Pálinka Országkóstoló magába foglalja a Pálinka Nemzeti Tanács által szervezett Országos Pálinka és Törkölypálinka Versenyt valamint az Agrárminisztérium kiemelt programját a Nemzeti Pálinkakiválóság Programot.

A gála helyszíne: Országház 

1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1. 

Felsőházi terem 

Időpontja: 2018. június 28., csütörtök 10:00 óra 

Tájékoztatom, hogy az Országházba szigorú beléptetési szabályok érvényesek. Ezért tisztelettel kérem, hogy részvételi szándékát 2018. június 22. (péntek) 16 óráig a UVhNeRPCG6jWzmjYcG50LnRpdGthcnNhZ0BnbWFpbC5jb20= vagy a MyhWHaSF9YmIzzNAZjcGFsaW5rYWtpdmFsb3NhZ0BmbS5nb3YuaHU= elektronikus levelezési címre szíveskedjen jelezni. A beléptetéshez a következő adatokra van szükségünk: a megjelenő személy, vagy személyek nevére, születési helyére és dátumára. A személyazonosságot érvényes, fényképes igazolvány alapján ellenőrzik, ezért kérjük, hogy hozza magával igazolványát! 

A beléptetést 9 órától tudjuk biztosítani az Országház XII. számú kapujánál. Kérdés esetén állunk rendelkezésére a fenti e-mail címeken vagy a szervezők telefonszámán.