A Hagyomány és Innováció Díj az Agrárgazdaságban elismerésre (továbbiakban: HIDA) azok pályázhatnak, akik hagyományos alapanyagból, innovatív megoldások alkalmazásával, a mai kor igényeinek megfelelő élelmiszert állítanak elő. 

A pályázaton olyan hagyományos és tájjellegű mezőgazdasági termékekkel és élelmiszerekkel lehet részt venni, amelynek gyártástechnológiája innovatív megoldást tartalmaz, és előállításának legalább egy eleme a fenntartható fejlődés érdekét szolgálja.

A pályázat célja a hagyományos és tájjellegű termékek fogyasztói ismertségének növelése és innovatív fejlesztésének elismerése a Hagyományok – Ízek - Régiók program keretében.

A részletes pályázati kiírás és mellékletei (jelentkezési lap, termékleírás minta) letölthetők jobb oldalon a kapcsolódó anyagok menüpontból.

A pályázati dokumentumokat kizárólag elektronikusan, PDF formátumban kell benyújtani a exDLouXixqhOViWOYE4E2m0aGlkYUBhbS5nb3YuaHU= elektronikus levélcímre, az Agrárminisztérium, Borászati és Kertészeti Főosztály részére. 

A pályázatok beadásának határideje: 2021. augusztus 31.

Az e-mail tárgya: HIDA pályázat (2021)