Az Agrárminisztérium szervezésében idén is megrendezésre kerül a Termelői Közösségek Napja, a hagyományos terméket előállító közösségek ünnepe.

A konferencia programjára tűzött szakmai előadásokkal célunk a hagyományos termékeket előállító közösségek tevékenységének szakmai támogatása, együttműködésük és tapasztalatcseréjük elősegítése.

 Időpont:          2019. december 6. (péntek)  10:00 – 13:00 óráig

Helyszín:         Agrárminisztérium, Kupola terem

                        1052 Budapest,  Apáczai Csere János utca 9.

 A rendezvényen ünnepélyes keretek között kerül sor az agrárminiszter által adományozott „Közösségi Díj a Hagyományos Termékekért” elismerés átadására a példaértékű tevékenységet folytató közösségek számára, majd a Hagyományok-Ízek-Régiók Program keretében a HÍR védjegy használati jogára sikerrel pályázók részére az elismerő díjak és oklevelek átadására.

A rendezvényen az elmúlt időszakban az Európai Unióban bejegyzett hagyományos különleges termék elnevezésért járó agrárminiszteri emléklap, valamint  a legtöbbet koccintott borvidéki településeknek járó díjak és oklevelek is átadásra kerülnek.

Szeretném felhívni a meghívottak figyelmét, hogy konferenciára való belépés ingyenes, de online regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken elérhető regisztrációs lap kitöltésével tehet meg.

> > REGISZTRÁCIÓ ITT!< <

Kísérő rendezvény: TÚRI KAMRA, az Év Helyi Termék Boltja vásár

Tekintse meg részletes programukat itt!